IJSTHEEWORKSHOP

Ontdek de Verfrissende Wereld van Zelfgemaakte IJsthee!
Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen en je dorst te lessen met heerlijke, huisgemaakte ijsthee? Dan is onze IJstheeworkshop precies wat je zoekt! In deze interactieve workshop nemen we je mee op een verfrissende reis waarin je leert om op verschillende manieren ijsthee te maken. Of je nu een theeliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe smaken, deze workshop is voor jou.

Wat kun je verwachten?
Verschillende Rondes: Onze workshop bestaat uit meerdere rondes, elk met een eigen zetwijze. Bij elke ronde ontdek je een nieuwe techniek en smaakcombinaties. We nemen je mee door het hele proces, van theeblad tot verkoelend glas ijsthee.

Uitleg en Demonstraties: Tijdens elke ronde krijg je uitgebreide uitleg over de verschillende methodes om ijsthee te maken. We laten je zien hoe je de perfecte balans vindt tussen smaak, sterkte en zoetheid. Van koude infusies tot snelle brouwsels, je leert het allemaal.

Theesoorten: Ontdek welke theesoorten het beste geschikt zijn voor ijsthee. Van groene thee tot kruidige infusies, we delen onze favorieten en geven je tips om zelf te experimenteren.

Zoetmakers: Wil je je ijsthee zoeter maken? We bespreken natuurlijke zoetstoffen en geven je suggesties om je drankje naar smaak aan te passen.

Creativiteit: Naast het leren van de basis, moedigen we je aan om creatief te zijn. Voeg vers fruit, kruiden of zelfs bubbels toe aan je ijsthee voor een verrassende twist.Proeven en Genieten: Natuurlijk krijg je bij elke ronde een lekkernij geserveerd die perfect past bij de ijsthee van die ronde. Denk aan koekjes, vers fruit of hartige snacks.

Eigen Glas Kiezen: Aan het einde van de workshop mag je twee keer je eigen glas kiezen en helemaal naar wens opmaken. Voeg ijs, muntblaadjes, een rietje en stampertje of een schijfje citroen toe en creëer je eigen verfrissende meesterwerk.

Locatie: Als het zonnetje buiten schijnt dan wordt de workshop in de theetuin gegeven. Bij wat frisser of nat weer wordt de workshop binnen in de unieke setting van een oud-Hollandse snoepwinkel gegeven.

Praktische informatie
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Aantal personen: 6-10
Leeftijd: vanaf 6 jaar onder begeleiding ouder/ verzorger
Prijs per persoon: 34,00 (incl. recepten en goodiebag)
Locatie: De Rode Held in Buren (Gld.)
Datum workshop: 8 juni '24 van 14.00-16.30 uur. (vol)
Datum workshop: 8 augustus '24 van 14.00-16.30 uur. (nog 2 plekken vrij)
Datum workshop: 10 mei '25 van 14.00-16.30 uur.
Datum workshop: 19 juli '25 van 14.00-16.30 uur.
Beschikbaarheid groepen: op aanvraag

Klaar om je zomerse dorst te lessen? Meld je aan via onderstaand contactformulier. We kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van zelfgemaakte ijsthee te ontdekken!

Hieronder kun je een aanvraag doen voor de ijstheeworkshop met een besloten groep.