THEEPROEVERIJ

Houd je van thee en wil je meer ontdekken over deze veelzijdige drank? Dan is onze theeproeverij iets voor jou! Samen met je vriendinnen, collega's of familie kun je genieten van een gezellige en leerzame middag vol heerlijke theeën en lekkernijen.

Bij deze proeverij draait het niet om de verschillende soorten thee, of de honderden melanges die er bestaan. Nee, het gaat over de manieren waarop thee is ingezet om drankjes te creëren met eigen (nieuwe) karakteristieken en unieke beleving. Dit resulteert in drankjes die vrij dicht bij een theesoort kunnen liggen, tot drankjes waarbij je de invloed van de thee bijna niet kunt herleiden.


Onze theeproeverij is geschikt voor groepen van 6 tot en met 11 personen en wordt gegeven door een ervaren (en gezellige) docent. De proeverij duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit verschillende rondes. Bij elke ronde krijg je een drankje te proeven die je verrast, inspireert en verwent. Van klassieke warme thee tot exotische ijsthee, van kruidige chai tot fruitige mousserende thee, tijdens onze proeverij komt het allemaal voorbij!


Bij iedere ronde serveren we ook wat lekkers dat past bij de soort thee. Denk aan chocolade, koek, kaas, snoeperij en nog veel meer. Zo kun je zelf ontdekken welke smaken goed bij elkaar passen en hoe je jouw theemoment nog specialer kunt maken.

 

Onze theeproeverij is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je leert meer over de geschiedenis, de productie en de bereiding van thee. Je krijgt tips en trucs om thuis de lekkerste thee te zetten. En je ontdekt welke drankjes (theeën) en beleving bij jou passen.


Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor onze theeproeverij en ervaar een onvergetelijke middag vol beleving en theeplezier!

Tijdsduur: ± 2,5 uur
Aantal personen: 6-10
Prijs per persoon: 34,00
Locatie: De Rode Held in Buren (Gld.)
Datums workshop: 28 januari 2024 van 14.00-16.30 uur.
Beschikbaarheid groepen: op aanvraag

Hieronder kun je, jezelf aanmelden voor de geplande theeproeverijen.

Hieronder kun je een aanvraag doen voor de theeproeverij met een besloten groep.

E-mailen
Map
Info
Instagram