HIGH TEA

Kom gezellig samen genieten van onze zoete high tea. Als starter serveren we een sprankelende gekoelde thee om mee te proosten. Daarna kun je onbeperkt genieten van onze selectie van ruim 60 theesoorten en theemelanges uit onze thee-o-theek. Van verschillende soorten thee zoals zwarte, witte en groene thee, oolong en pu-erh, tot de bekende infusies van rooibos, kruiden en vruchten. Daarnaast is er een rijke keus aan verschillende theemelanges zoals 'aardbei & roos' of 'karamel, chocolade & kokos' en de bekendere smaken zoals 'citroen' en 'kaneel'. Hier gaat ieders theehart toch sneller van kloppen?!

Bij de eerste ronde serveren we een scone met clotted cream en aardbeienjam. Daarna komt er een variatie aan zoete en hartige lekkernijen, zoals chocolade, koek, snoeperij en andere hartige en zoete lekkernijen op tafel. Samen met onze theeën vormen de lekkernijen de perfecte combinatie zodat iedereen er weer met een voldaan gevoel tegenaan kan! 

Tijdens jullie bezoek kunnen jullie twee uur lang genieten van onbeperkt thee en lekkernijen. Ben je zelf, of één van je genodigden geen echte theeliefhebber? Dan kun je ook kiezen voor onze koffies of mineraalwaters. 

Prijs
Je kunt voor 26,95 per persoon samen met je gezelschap twee uur lang van al het bovenstaande genieten. Misschien vind je twee uur wat kort... dan is het ook mogelijk om een uur bij te boeken! Voor 7,00 per persoon kun je een uur langer genieten van onze unieke setting en ambiance inclusief onbeperkt zoete lekkernijen, thee, koffie en bruisend of plat mineraalwater. Voor kinderen tot 10 jaar (t/m 9 jaar) vragen wij het speciale kindertarief van 16,95 per kind.

Reserveren
Hebben we je lekker gemaakt en ben je er aan toe om te reserveren? Klik dan hier! Vanaf zes personen kunnen we de hele ruimte voor je reserveren, hierover lees je hieronder meer.


Groepen vanaf 6 personen
Heb je iets te vieren, of een andere gelegenheid waarvoor je graag met een groep samenkomt? Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, gender-reveal-party, mother blessing, verjaardag, vergadering, netwerkbijeenkomst of trouwdag, maar ook in besloten kring bijeenkomen na het afscheid van een dierbare behoort tot de mogelijkheden. Plaats hier dan snel een aanvraag voor het reserveren van de ruimte met vrienden, familie of collega's. Vanaf zes personen kun je al bij ons terecht om wat te vieren, te herdenken of te vergaderen.

Vul onderstaande aanvraag vrijblijvend in om te weten wat de mogelijkheden zijn. Ben je tevreden, dan kunnen we je aanvraag eenvoudig vastzetten en bevestigen. Na betaling staat de reservering vast en maken wij alles in orde om jullie op de gewenste datum en tijd te ontvangen.

In de ruimte is een tv-scherm (81cm/ 32inch) aanwezig voor het presenteren van bijvoorbeeld een diavoorstelling voor de jarige job of een werk gerelateerde presentatie. 

De Rode Held is geheel in de ambiance van een oudhollandse snoepwinkel. In de winkel zijn ook nog producten te koop voor thuis of om weg te geven. Allereerst is een selectie van de theeën en lekkernijen die wij serveren ook te koop. Hoe fijn is het, dat als je van een lekkere thee genoten hebt, je deze ook voor thuis op de bank kunt meenemen? Daarnaast is er nog een assortiment aan cadeauartikelen met voor ieder wat wils. Zit er wat leuks tussen, dan kan er zowel contant als met pin afgerekend worden.


Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf voor iedereen een leuk cadeau pakketje klaar te laten maken, of iedereen een cadeaubon te geven zodat je gasten zelf kunnen kiezen welk leuk óf lekker aandenken ze mee naar huis nemen.

Vul hieronder snel je aanvraag in en kijk of we een boeking voor je kunnen plaatsen.