BESLOTEN GROEP

Heb je iets te vieren, of een andere gelegenheid waarvoor je graag met een groep samenkomt? Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, gender-reveal-party, mother blessing, verjaardag, vergadering, netwerkbijeenkomst of trouwdag, maar ook in besloten kring bijeenkomen na het afscheid van een dierbare behoort tot de mogelijkheden. Plaats hier dan snel een aanvraag voor het reserveren van de ruimte met vrienden, familie of collega's. Vanaf zes personen kun je al bij ons terecht om wat te vieren, te herdenken of te vergaderen.

Vul deze aanvraag vrijblijvend in om te weten wat de mogelijkheden zijn. Ben je tevreden, dan kunnen we je aanvraag eenvoudig vastzetten en bevestigen. Na betaling staat de reservering vast en maken wij alles in orde om jullie op de gewenste datum en tijd te ontvangen.

Tijdens jullie bezoek kunnen jullie twee uur lang genieten van onbeperkt thee, koffie en bruisend of plat water. Er is altijd een aanbod van ruim 20 verschillende theeën. Van verschillende soorten thee zoals zwarte, witte en groene thee, oolong en pu-erh, maar ook de bekende infusies van rooibos, kruiden en vruchten. Daarnaast is er een rijke keus aan verschillende theemelanges zoals 'aardbei & roos' of 'karamel, chocolade & kokos' en de bekendere smaken zoals 'citroen' en 'kaneel'. Hier gaat ieders theehart toch sneller van kloppen?!

Naast de rijke keus aan drankjes krijgt iedereen ook een selectie aan zoete lekkernijen geserveerd. Variërend van bonbons, truffels, koek, snoeperij en andere zoete lekkernijen. Samen met onze theeën vormen de lekkernijen de perfecte combinatie zodat iedereen er weer met een voldaan gevoel tegenaan kan! 

Prijs
Je kunt voor 26,95 euro samen met je gezelschap twee uur lang van al het bovenstaande genieten. Misschien vind je twee uur wat kort... dan is het ook mogelijk om een uur bij te boeken! Voor 7,00 euro per persoon kun je een uur langer genieten van onze unieke setting en ambiance inclusief onbeperkt thee, koffie en bruisend of plat water.

In de ruimte is een tv-scherm (81cm/ 32inch) aanwezig voor het presenteren van bijvoorbeeld een diavoorstelling voor de jarige job of een werk gerelateerde presentatie. 

De Rode Held is geheel in de ambiance van een oudhollandse snoepwinkel. In de winkel zijn ook nog producten te koop voor thuis of om weg te geven. Allereerst is een selectie van de theeën en lekkernijen die wij serveren ook te koop. Hoe fijn is het, dat als je van een lekkere thee genoten hebt, je deze ook voor thuis op de bank kunt meenemen? Daarnaast is er nog een assortiment aan cadeauartikelen met voor ieder wat wils. Zit er wat leuks tussen, dan kan er zowel contant als met pin afgerekend worden.


Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf voor iedereen een leuk cadeau pakketje klaar te laten maken, of iedereen een cadeaubon te geven zodat je gasten zelf kunnen kiezen welk leuk óf lekker aandenken ze mee naar huis nemen.

Vul hieronder snel je aanvraag in en kijk of we een boeking voor je kunnen plaatsen.


E-mailen
Map
Info
Instagram